• Vrijwilligersmiddag/avond

 • Op 4 april 2020 is onze jaarlijkse vrijwilligers middag/avond. Wij willen u op deze middag/avond weer bedanken voor uw inzet dit seizoen. Mocht uw partner geen vrijwilliger zijn, dan is hij/zij uiteraard ook van harte welkom.

  Voor de liefhebbers hebben wij een mooie fietstocht door de bollenvelden uitgezet. Deze fietstocht vertrekt vanaf 15.00 uur vanuit het clubhuis van RKVV Teylingen.

  Mocht u niet gaan fietsen dan kunt u vanaf 16.00 uur binnenlopen in het clubhuis. Wij verzoeken u zich dan even te melden bij een van de organisatoren, zodat wij u een polsbandje kunnen verstrekken. Dit ter onderscheiding voor het barpersoneel, wie wel of geen vrijwilliger is.

  Vanaf 18.00 uur is de kantine gesloten voor de niet vrijwilligers. Wij proberen rond de klok van 18.30 de catering klaar te hebben.

  In verband met de catering en de fietstocht is het gewenst om u van te voren aan te melden. Wanneer u zich NIET aanmeld, dan rekenen wij ook niet op u.
  Aanmelden (aantal personen) voor catering en fietstocht vóór 14 MAART 2020 via e-mail bij Marleen Rotteveel

  Koen v.d. Vlugt, Jeroen Verwer, Niels Koning, Joost Rotteveel, Jop Kniest, Carla Durieux en Marleen Rotteveel

  Inmiddels is bovenstaande uitnodiging per mail verstuurd. Mocht u deze om de een of andere reden niet hebben ontvangen, neem dan even contact op met Marleen Rotteveel